Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

Gezond paard traject

Als je denkt dat het anders kan, maar je weet niet hoe.

Je ziet een probleem in je paard, je ziet op internet duizenden supplementen die allemaal je probleem op kunnen lossen, maar na verschillende pogingen zakt de moed in je schoenen. Het lijkt even te werken, maar vervolgens valt alles weer terug in het oude patroon. Herkenbaar? 

Dan is het ‘gezond paard traject’ iets voor jou. In dit traject maak je gebruik van de enorme kennis van Bart (meer over Bart). Bart heeft opleidingen gevolgd tot Epigenetisch en Orthomoleculair consulent voor paarden. Hierbij wordt op celniveau naar de gezondheid gekeken. Vanuit voeding en leefomgeving wordt er gekeken waar de verstoringen zitten en om deze te herstellen. Daarnaast heeft hij diverse cursussen en vele jaren zelfstudie gedaan. Veel zaken in de praktijk uitgetest, waardoor zijn ervaring ook enorm bij kan dragen.

Het herstellen van de balans in je paard is een proces, dit is in veel gevallen niet met een los voedingsconsult op te lossen. Bij elk verandering die we doorvoeren, zal je paard ook veranderen. De signalen die je paard geeft zijn belangrijk om weer bij te kunnen sturen en de juiste vervolgstappen te kunnen nemen. Een eenmalig consult met een behandelplan van 3-6 maanden gaat dan ook niet werken. Dat is de reden dat wij dit traject hebben opgezet. Zo kunnen we samen gaan voor het beste resultaat.  

 

Het traject duurt 6 maanden, in deze 6 maanden, begeleid Bart je stap voor stap naar een optimale gezondheid voor je paard. Elk moment kun je terug vallen op zijn kennis en expertise!

Bij welke klachten is dit een goed idee?

 • Mestwater
 • Dunne mest
 • Niet willen groeien
 • Overgewicht
 • Insulineresistentie
 • Jeuk/schuren
 • Terugkerende mok
 • Terugkerende kolieken
 • Stijve spieren
 • Gestresst gedrag
 • Lusteloosheid/geen energie
Of als je paard in de sport loopt en je wilt langzaam overstappen naar een gezondere manier van voeren. Je ziet wat vage symptomen en weet niet wat je ermee moet.
 
Is een van deze punten herkenbaar voor jou en je paard? Dan is dit traject iets voor jou, samen gaan we de problemen oplossen bij de oorzaak!
Geen quick fix met een magic pil, nee, we gaan terug naar de oorzaak en de onderliggende trigger van het probleem.

Echt heel tevreden over het adviestraject voor mijn paard! Bart heeft heel veel kennis en denkt verder dan de meeste reguliere voedingsadviseurs. Hij denkt gedurende het traject met je mee en past hier en daar het advies aan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen! Écht een aanrader voor iedereen die een paard heeft met gezondheids-/gedragsproblemen of eens kritisch naar het huidige rantsoen wil laten kijken.

Kelly Nooijen - Balance in harmony

Kan dan alles, altijd vanuit een orthomoleculaire visie opgelost worden? Nee, vaak wel, maar niet altijd. We kunnen wel alle voorwaarden zo optimaliseren dat andere interventies meer effect gaan hebben. Als er een andere therapie of iets dergelijks nodig is, zal deze ook geadviseerd worden. Door de jarenlange ervaring en de gevolgde opleidingen kan Bart je verder helpen en hoef jij niet dezelfde fouten als hem te maken!

Onze garantie:
Mocht het zijn dat je in de eerste 2 maanden erachter komt dat het niet is wat je zocht, dan kun je kosteloos annuleren voor de overige 4 maanden. Je risico is dus enkel 2 x € 75,- en daar heb je dan al heel veel waardevolle informatie voor gehad!

Samenvattend

 
Waar bestaat het traject uit?
 • 6 maanden begeleiding door Bart van Heesbeen.
 • Gebruik maken van alle kennis van Bart.
 • In de eerste en vijfde maand een uitgebreid consult, op locatie of online.
 • De overige maanden elke maand een belafspraak.
 • Na elk consult een uitgebreid verslag en na de belafspraak een samenvatting per mail.
 • In de tussentijd altijd bereikbaar om zaken te overleggen.
Wat verwachten we van jou in dit traject? 

Enkel maximale commitment, uiteindelijk moeten we het samen doen, zonder de juiste informatie kunnen we het niet juist aanpakken.

Wat krijg je van ons?
 • 2 Orthomoleculaire voedingsconsulten t.w.v. € 125,-
 • 4 Belafspraken t.w.v. € 30
 • 1 Ruwvoerquickscan t.w.v. € 43,-*
 • Bereikbaarheid voor al jouw vragen
 • 3 keer gratis toegang tot een kennisavond naar keuze t.w.v. 3 x € 20-30,- 
 • In deze 6 maanden krijg je 5% korting op alle producten bij ons
 • Uiteindelijk een gezond en trainbaar paard
Totale waarde: € 503 + 5% korting op de producten in deze 6 maanden!
 
Wat is de investering?

Slechts € 75,- per maand of € 425,- als je in een keer betaald.
Excl. reiskosten voor de bezoeken à € 0,30 per km vanaf 5154 AR.

Na dit traject heb je:

 • Meer inzicht in de voeding van je paard
 • Enorm veel kennis opgedaan
 • Je paard weer gezond en fit
 • En een hele mooie en leerzame tijd gehad!
 
* Mocht een uitgebreide ruwvoeranalyse beter passen in deze situatie, dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 93,-
 

Start met een kennismaking

We snappen dat je voordat je start graag kennis wilt maken, dit wil Bart ook. Daarom starten we altijd met een gratis en vrijblijvend intakegesprek.  Hierbij zal de tijd worden genomen om naar het probleem wat je op wilt lossen te luisteren en krijg je uitleg wat het pakket precies inhoudt. Na dit gesprek moet er voor beide partijen een goed gevoel zijn, als dat zo is, dan start je om samen met Bart het probleem van jouw paard op te lossen. We plannen het eerste consult in en we gaan van start!

Ja, ik wil een intakegesprek!

Vul dan onderstaand contactformulier in en Bart neemt contact met je op om het intakegesprek in te plannen.

YaraYara
20:07 02 Jan 23
Mijn Shetlander ruin was te dik, bleek uiteindelijk helemaal niet tegen brokken te kunnen, was chagrijnig/gefrustreerd en zat ook niet zo goed in vacht. Uiteindelijk via via bij Bart gekomen en wat een verandering bij mijn pony! Hij is afgevallen, zit goed in zijn vel. Is een heel stuk vrolijker geworden en begroet mij geregeld met een hinnik (helemaal wanneer ik met zijn voer aan kom). Ook zijn vacht is duidelijk al verbeterd! Heel erg dankbaar dat Bart op ons pad is gekomen en dat met zijn advies mijn Shetlander weer goed en fijn in zijn vel zit!
Roos van KappelRoos van Kappel
13:06 22 Dec 22
Blij met Bart zijn reactiesnelheid en goede service als ik die nodig heb.
Patrice SmalingPatrice Smaling
19:44 20 Dec 22
Nadat ik al behoorlijk wat verschillende soorten voer had geprobeert, omdat mijn Fjordenmerrie aanleg heeft om makkelijk te zwaar te worden. Maar ook last krijgt van suffigheid. En last van jeuk krijgt, waardoor zij weer gaat schuren. Ze heeft zelfs tegen hoefbevangenheid aangestaan. Dit veroorzaakte bij mij veel onrust, stress kun je wel zeggen. Maar ook hoge dierenartsonkosten. Elke keer weer probeerde ik een ander soort voer. Zowel ruwvoer, balancers, slobber en ga zo maar door. Wel op het gras, niet op gras. Iedereen had goed bedoelde adviezen. Ik was de wanhoop nabij. Totdat een stal genoot van mij Bart van Kwalituur paardenvoeding adiveseerde, uit eigen ervaring. Ik belde hem op, deed mijn verhaal. Bart kwam naar de pensionstal waar mijn Fjord staat. We bespraken de situatie. En keken uitgebreid naar mijn paard. Daarop kreeg ik een advies die Bart had uitgewerkt op papier. Omdat ik al zoveel had geprobeerd en ik toch nog wat wantrouwend was, ben ik voorzichtig aan zijn adviezen gaan opvolgen. En overgestapt op Kwalituur paardenvoeding, maar ook supplementen. Omdat ik graag wat geef na het rijden. En een extraatje geef voor in de wintermaanden. Heeft Bart voor mij wat mooie, gezonde producten samengesteld. Zodat ik toch is een extraatje kan geven, of wat lekkers. Mijn Fjord doet het er ontzettend goed op. Ze is lekker fit. Niet te dik, ze glanst, geen jeuk meer. Ze zit lekker in haar vel. Ze heeft zelfs met haar soortgenoten afgelopen zomermaanden 2 uurtjes op de wei kunnen staan. En ook erg belangrijk, ik heb geen stress meer. Ondertussen hebben wij een hele fijne, leerzame clinic gevolgd van Bart. Lees ik zijn ebooks en adviezen. En hebben we springles van Bart.🤩
LoveDonnaLoveDonna
19:48 25 Nov 22
Echt heel tevreden over het adviestraject voor mijn paard! Bart heeft heel veel kennis en denkt verder dan de meeste reguliere voedingsadviseurs. Hij denkt gedurende het traject met je mee en past hier en daar het advies aan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen! Écht een aanrader voor iedereen die een paard heeft met gezondheids-/gedragsproblemen of eens kritisch naar het huidige rantsoen wil laten kijken.
Miranda PuppelsMiranda Puppels
20:14 11 Nov 22
Begin dit jaar bij Bart terecht gekomen voor een voedingsadvies voor mijn Haflinger. Hij was te zwaar en z’n vacht was regelmatig onrustig. Door zijn goede advies is mijn Haflinger enorm verbeterd. Hij is goed afgevallen, gespierder geworden en ook mentaal enorm verbeterd. Bart heeft veel kennis en helpt je graag verder!
Anouk BoumanAnouk Bouman
09:05 07 Nov 22
Bart heeft met zijn ervaring en kennis ervoor gezorgd dat mijn paarden goed kunnen presteren door middel van de juiste voeding. Met een paard liep ik tegen complexere problemen aan, door het toepassen van het advies van Bart heb ik dit aanzienlijk kunnen verbeteren. De aanpak van Kwalituur Paardenvoeding is verfrissend, helder en eerlijk en kan ik iedereen aanraden.
js_loader

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.