Onze merken

Kwalituur Paardenvoeding heeft een ruim assortiment met producten waarbij de kwaliteit voorop staat. Alle producten in het assortiment zijn uitvoerig getest en hierdoor kunnen wij zeer gericht en deskundig advies geven. 

Afhalen is mogelijk op afspraak. 

Agriton streeft met het assortiment naar een verbetering in de chemische, fysische en biologische aspecten in de kringloop van bodem-plant-dier-mest. Deze processen werken met elkaar samen aan een duurzame land- en tuinbouw. Agriton staat voor kennisoverdracht, research en development.

In het assortiment van Kwalituur Paardenvoeding is onder andere EM, een mengsel dat bestaat uit Effectieve Micro-organismen, te vinden. Dit is weerstand verhogend voor huis, bodem, planten en dieren. 

Het Duitse merk Agrobs is voor het allerbeste basis en
aanvullend voer voor je paard. Het is gemaakt van weidegrassen en de kruiden uit de uitlopers van de Beierse Alpen. De producten van Agrobs worden met de grootste zorg samengesteld voor de beste gezondheid van je paard.

Het assortiment van Agrobs bestaat o.a. uit Agrobs Alpengrün
Müesli, Agrobs Myo Protein Flakes (luzernevrij) en de Agrobs Alpengrün Mash. 

Equilin

Met de bekende Equilin Balancer en Equilin Basic is dit unieke merk een waardevolle toevoeging in het assortiment. Het uitgangspunt van Equilin is dat een paard in een gezond lichaam zich prettiger voelt en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals stress en ziekte. Equilin wil graag een aanvulling zijn op jouw happy athlete. De producten worden geleverd in handige verpakkingen en zijn verkrijgbaar in pellet vorm. 

Equine America

De supplementen Equine America Cortaflex en Equine America Buteless zijn de pronkstukken van dit merk. Equine America worden gebruikt in diverse takken in de paardensport en draagt bij aan verbetering van je paard. Door het ruime assortiment aan supplementen is Equine America een waardevolle aanvulling. Naast de bekende supplementen zijn ook de Equine Amercia Airways en Equine America MSM goede aanvullingen. 

Floris pharma

Floris Pharma maakt onafhankelijk gezondheidsproducten waar dieren recht op hebben. De producten van Floris Pharma bevatten dan ook alleen zuivere grondstoffen en werkzame bestanddelen, in de juiste hoeveelheid, om een zo puur en natuurlijk mogelijk product te maken. Dat bijdraagt aan een goede opname en optimale gezondheid. Kwalituur Paardenvoeding heeft o.a. standaard in het assortiment de NM Plus Pellets en Equisel Pellets beschikbaar. 

Metazoa ontwikkelt voeding met de natuurlijke behoefte van het dier als basis. Zo wordt er gedacht aan welke voedingsstoffen, mineralen en vitaminen een dier echt nodig heeft. De producten zijn een waardevolle aanvulling op het dagelijkse ruwvoer wat je paard nodig heeft. Door het ruime assortiment zoals o.a. Metazoa MuscleFit HP23 en Metazoa FitRight Luzerne kan dit voor ieder paard een aanvulling zijn.

Stance Equitec komt van oorsprong uit Australie en maakt zijn opmars in Europa. Het merk staat bekend om de graanvrije producten en tevens is het laag in suikers. De producten zoals o.a. Coolstance bevatten kokosolie en kokosvezels en zijn licht verteerbaar voor je paard. Alle producten van Stance Equitec zijn smakelijk voor je paard, zelfs voor de moeilijke eters. 

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.