Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

Onze merken

Kwalituur Paardenvoeding heeft een ruim assortiment met producten waarbij de kwaliteit voorop staat. Alle producten in het assortiment zijn uitvoerig getest en hierdoor kunnen wij zeer gericht en deskundig advies geven. 

Wij bezorgen de producten op route in een straal van 30 km rond Elshout. Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt zijn? Klik hier voor meer informatie. Afhalen is mogelijk op afspraak. 

Agriton streeft met het assortiment naar een verbetering in de chemische, fysische en biologische aspecten in de kringloop van bodem-plant-dier-mest. Deze processen werken met elkaar samen aan een duurzame land- en tuinbouw. Agriton staat voor kennisoverdracht, research en development.

In het assortiment van Kwalituur Paardenvoeding is EM, een mengsel dat bestaat uit Effectieve Micro-organismen, te vinden. Dit is weerstand verhogend voor huis, bodem, planten en dieren. 

Het Duitse merk Agrobs is voor het allerbeste basis en
aanvullend voer voor je paard. Het is gemaakt van weidegrassen en de kruiden uit de uitlopers van de Beierse Alpen. De producten van Agrobs worden met de grootste zorg samengesteld voor de beste gezondheid van je paard.

Het assortiment van Agrobs bestaat o.a. uit Agrobs Alpengrün
Müesli, Agrobs Myo Protein Flakes (luzernevrij) en de Agrobs Alpengrün Mash. 

Deze hoogwaardige supplementen van Chevital zijn samengesteld uit natuurlijke bestanddelen, die voorzien in de specifieke behoefte van je paard. Alle supplementen bevatten geen suikers en zijn zeer smakelijk voor je paard. De supplementen kunnen als aanvulling gegeven worden op het dagelijkse rantsoen van je paard.

In het assortiment van Chevital zijn o.a. de supplementen Motility en All-in-one te vinden. 

Equilin

Met de bekende Equilin Balancer en Equilin Basic is dit unieke merk een waardevolle toevoeging in het assortiment. Het uitgangspunt van Equilin is dat een paard in een gezond lichaam zich prettiger voelt en beter bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals stress en ziekte. Equilin wil graag een aanvulling zijn op jouw happy athlete. De producten worden geleverd in handige verpakkingen en zijn verkrijgbaar in pellet vorm. 

Equine America

De supplementen Equine America Cortaflex en Equine America Buteless zijn de pronkstukken van dit merk. Equine America worden gebruikt in diverse takken in de paardensport en draagt bij aan verbetering van je paard. Door het ruime assortiment aan supplementen is Equine America een waardevolle aanvulling. Naast de bekende supplementen zijn ook de Equine Amercia Airways en Equine America MSM goede aanvullingen. 

Floris pharma

Floris Pharma maakt onafhankelijk gezondheidsproducten waar dieren recht op hebben. De producten van Floris Pharma bevatten dan ook alleen zuivere grondstoffen en werkzame bestanddelen, in de juiste hoeveelheid, om een zo puur en natuurlijk mogelijk product te maken. Dat bijdraagt aan een goede opname en optimale gezondheid. Kwalituur Paardenvoeding heeft o.a. standaard in het assortiment de NM Plus Pellets en Equisel Pellets beschikbaar. 

Een gezonde aanvulling op het dagelijkse ruwvoer is Fytalgras Primus. Dit ruwvoer product bevat natuurlijke grondstoffen met extra variatie, structuur en vezels voor een optimale vertering. Fytalgras Primus bevat Keltisch zeezout en gezonde vetzuren zonder extra suikers of melasse. Dit alles bij elkaar maakt de Fytalgras Primus een ideale gezonde ruwvoeraanvuller, die bij kan dragen aan de gezondheid van jouw paard!

Herbal Friends levert enkel producten op basis van kruiden en geen kunstmatige toevoegingen bevat. Tevens staan alle producten onder constante controle om de hoge kwaliteit van de producten te waarborgen. De supplementen zijn samengesteld voor phytotherapeuten en uitvoerig getest in de praktijk.

Herbal Friends Esparcette is een 100% esparcette zonder toevoegingen. Dit product is met warme lucht gedroogd en wordt geleverd in een brok vorm. 

Metazoa ontwikkelt voeding met de natuurlijke behoefte van het dier als basis. Zo wordt er gedacht aan welke voedingsstoffen, mineralen en vitaminen een dier echt nodig heeft. De producten zijn een waardevolle aanvulling op het dagelijkse ruwvoer wat je paard nodig heeft. Door het ruime assortiment zoals o.a. Metazoa MuscleFit HP23 en Metazoa FitRight Luzerne kan dit voor ieder paard een aanvulling zijn.

Stance Equitec komt van oorsprong uit Australie en maakt zijn opmars in Europa. Het merk staat bekend om de graanvrije producten en tevens is het laag in suikers. De producten zoals o.a. Coolstance bevatten kokosolie en kokosvezels en zijn licht verteerbaar voor je paard. Alle producten van Stance Equitec zijn smakelijk voor je paard, zelfs voor de moeilijke eters. 

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.