Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

Op zoek naar het beste voor je paard?

Op zoek naar het allerbeste voor je paard, maar je weet niet waar je moet beginnen? 

Heb je vragen over een product of twijfel je tussen een aantal producten neem gerust contact met ons op, wij helpen je mee om de juiste keuze te maken. Vul hieronder het contactformulier in of stuur een Whatsapp berichtje naar 06-39567493

Heb je paard specifieke vragen en wil je ons laten meedenken over het rantsoen van je paard? Dit kunnen we ook verzorgen, we willen hierbij graag kwaliteit leveren en de juiste hulp bieden. Aangezien het heel moeilijk is om vanuit een kort gesprek het juiste te adviseren, hebben we verschillende mogelijkheden om een advies aan te vragen. Elk advies wordt verzorgd door Bart van Heesbeen, die opgeleid is tot Epigenetisch en Orthomoleculair Consulent. Klik hier voor meer informatie over Bart.

We bieden de volgende adviezen aan:

Het basisadvies is geschikt als je paard gezond is, maar je wilt preventief werken. Je wilt gezonde en natuurlijke producten voeren, maar weet niet waar te beginnen. Na afloop krijg je ook een uitgebreid document waarin de basis van een gezond rantsoen duidelijk wordt uitgelegd met de verschillende keuzes die je kunt maken. Daarnaast ontvang je een persoonlijke aanbeveling, wat Bart je adviseert naar aanleiding van het gesprek.
 
Het orthomoleculaire consult gaat verder, dit kan behulpzaam zijn bij specifieke problemen. Dit kan van alles zijn, denk aan verteringsproblemen, luchtwegproblemen, stofwisselingsproblemen, lusteloosheid, schuren etc. 
 
Om je echt op weg te helpen is een orthomoleculair traject raadzaam, daarbij hebben we 2 contactmomenten per maand gedurende 4 maanden, waarvan 2 consulten gepland worden en de overige contactmomenten zijn belafspraken. In die tijd kun je Bart ten alle tijde raadplegen en vragen stellen, zodat we na deze tijd een mooi resultaat behalen. 
Klik op een van onderstaande knoppen voor meer informatie over de specifieke adviezen:

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.