9 Mei – Natascha Bos

Natascha Bos is de vrouw achter de Blauwe hengst. Een enorme berg aan kennis met een mooie holistische visie maken haar een graag geziene spreker. Het is haar passie om paarden (en mensen samen) weer terug te brengen naar hun oorspronkelijke authentieke kracht. Zowel qua gezondheid als qua levensenergie. Waarbij innerlijke wijsheid en je eigen innerlijke (zachte) kracht de drijfveren zijn om het zelfgenezend vermogen aan te spreken.

Haar aanpak is altijd vanuit meerdere invalshoeken, zo combineert ze allerlei zaken die van invloed zijn op de gezondheid van het paard. Op 9 mei komt ze ons vertellen over water. Het klinkt misschien een beetje saai, om een beetje context te geven heeft ze een klein stukje geschreven over water en wat we kunnen verwachten op 9 mei.

Water! Doodgewoon water! Maar is water wel zo gewoon?!

Laten we de moeite doen om een duik te nemen in water! Water is op zijn minst fascinerend te noemen. Zonder water is er geen leven mogelijk. En toch weten we nog relatief weinig van water.

Wat zijn de specifieke eigenschappen van water die maken dat we niet zonder kunnen? Wat is water qua substantie, welke eigenschappen en kwaliteiten heeft alleen water. We gaan het hebben over water in de brede zin van het woord.

Waar liggen de praktische mogelijkheden om gebruik te maken van deze eigenschappen? Kan water een rol spelen bij het ontstaan van ziektes? Kan water een rol spelen bij het oplossen van ziektes? 

Waar moet water aan voldoen als we gezond willen blijven? Hebben we zelf invloed op de kwaliteit van water?

Laat je meenemen en verrassen in de wereld van water, en ontdek wat jij zelf kan doen om te zorgen voor een betere kwaliteit van water. En daarmee een betere gezondheid voor jou en je dieren!

Ben jij er bij 9 mei? Bestel nu je ticket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.