Is dit advies wel onafhankelijk?

Deze vraag kunnen we heel goed  begrijpen en die houd ons ook bezig. We willen namelijk in onze adviezen niet bezig zijn om onze eigen producten te adviseren, maar om de juiste producten voor je paard te adviseren. Dit is ook de reden dat onze adviezen betaald zijn, zo hoeft onze tijd niet betaald te worden door middel van de verkoop van onze producten. Bart zijn ervaring als vertegenwoordiger van een merk was dat je een standaard advies maakte, waarbij je altijd op je eigen producten uit kwam. Dit stond hem op een gegeven moment enorm tegen, hij wilde graag het beste adviseren, ook al zat daar geen verdienmodel op. Dat is een van de redenen geweest dat hij Kwalituur Paardenvoeding is gestart. 

In eerste instantie hebben we het losgekoppeld, onze adviezen en de verkoop van de producten. Echter zat er nog steeds dezelfde persoon achter, dus was het meer schijn dat het los van elkaar stond. Daarom hebben we toch besloten de adviezen van Bart onder te brengen onder Kwalituur Paardenvoeding.  

Uiteindelijk hebben we wel veel producten die we adviseren opgenomen in ons assortiment. Logisch, want we geloven in deze producten en we willen ons assortiment vullen met de beste producten. 

Mocht je een advies afgenomen hebben ben je natuurlijk niet verplicht bij ons de producten af te nemen. Uiteraard mag dit wel, maar de keuze is hierbij volledig aan jou. De meeste producten zijn op meerdere plaatsen verkrijgbaar.

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.