Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

Kwalituur kennisavonden: bewustwording in de paarden(sport)

Maandelijkse kennisavond voor de paardenhouder!

Tijdens deze kennisavonden komen iedere maand andere professionals aan het woord. Zij delen hun kennis op verschillende vakgebieden met hetzelfde doel: Het allerbeste voor je paard! 

Door deze kennis te delen wordt je steeds bewuster over het management van je paard. Hoe je je paard het beste kunt houden, voeren maar ook trainen. 

De kennisavonden worden geopend door Bart van Heesbeen. Hij licht steeds een onderwerp uit over de voeding en gezondheid van je paard. Daarna volgt de gastspreker. 

De kennisavonden vinden iedere 2e dinsdag van de maand plaats. De locatie is: Paardenvriend (PSV) te Waalwijk. De avonden starten om 19:30 uur. Aan het einde van de avond staat er een leuke goodiebag klaar! De avonden zijn ook online te volgen. 

11 oktober – deborah Egger – MLD therapeut

Deborah is MLD therapeut, MLD staat voor Manuele LymfeDrainage, deze zachte techniek werkt in op het lymfesysteem.
Maar wat is het lymfesysteem eigenlijk en hoe werkt het? Hoe kun je een slecht functionerend lymfesysteem herkennen en wat zijn daar de gevolgen van? En daarnaast hoe kun je, door middel van praktische stappen, het lymfesysteem van je paard ondersteunen?
Deze vragen zal Deborah gaan beantwoorden, zodat je met de nodige handvaten wat betreft het lymfesysteem naar huis gaat.

Bart van Heesbeen zal deze avond openen en alles vertellen over een goede darmgezondheid. Hoe zorg je voor een goede darmgezondheid? En wat voor invloed heeft de darmgezondheid op je paard?

Wil je er deze avond bij zijn? Koop dan nu je ticket!

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.