Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

Sample pakketten

Ben je op zoek naar het allerbeste voer voor je paard maar je weet niet zeker of hij of zij het lust? Kies dan voor de Kwalituur Sample pakketten. Deze pakketten zijn samengesteld zodat je de producten zelf kunt zien, voelen en ruiken. En het allerbelangrijkste, je kunt je paard laten wennen aan het voer. Zo weet je of jouw kieskeurige eter het voer wel lust!

 

De Kwalituur Samples zijn verkrijgbaar in 5 soorten en mocht je een specifieke voersoort wil proberen is dat zeker mogelijk. Een losse sample is te verkrijgen voor € 2,50 per stuk.

 

BART’S FAVORIETE RANTSOEN SAMPLE PAKKET

Dit sample pakket is samengesteld aan de hand van de favorieten producten van Bart. Zijn eigen sportpaarden krijgen deze producten gevoerd.

Sample pakket bevat de volgende producten:

RUWVOER SAMPLE PAKKET

Dit sample pakket bevat een ruime keus aan verschillende ruwvoeders. Wil je de kwaliteit van je ruwvoer verbeteren of de hoeveelheid ruwvoer vergroten? Probeer dit pakket om te kijken wat je paard graag heeft.

Sample pakket bevat de volgende producten:

VARIATIE AAN VERS GROEN SAMPLE PAKKET

Variatie aan vers groen is een van de belangrijkste dingen voor je paard. Om dit te kunnen bereiken zijn er een aantal mooie producten, deze hebben wij samengevoegd in ons sample pakket.

Sample pakket bevat de volgende producten:

BALANCERS SAMPLE PAKKET

Balancers zijn niet altijd het meest smakelijk, om geen hele zakken te moeten kopen, zonder dat je weet of je paard het wel eet hebben wij het sample pakket. In dit sample pakket zitten 3 balancers, zodat je kunt testen of je paard het wel eet. Wij zijn nog aan het bekijken om meer balancers in ons pakket te krijgen, echter willen we staan voor kwaliteit, dus maken we die keuze niet te snel.

Sample pakket bevat de volgende producten:

EXTRA GROEI/SPIEROPBOUW SAMPLE PAKKET

Wil je, je paard meer laten groeien vanuit gezonde voedingsbronnen en je weet niet welke producten je wilt gebruiken? Kies er dan voor om ons sample pakket te testen. In dit sample pakket zitten 5 producten die bijdragen aan de groei van je paard. Zo kun je testen of je paard het lust.

Sample pakket bevat de volgende producten:

SAMPLE NAAR KEUZE

Wil je geen volledig sample pakket bestellen, maar liever een aantal losse samples? Dit is mogelijk, bestel hier de samples die je graag wilt proberen.

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.