Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

usp

Producten en adviezen met een goede gezondheidsmarge voor jouw paard. Jouw paard gezond en lekker in je vel door de juiste voeding is ons streven.

usp

Nu bestellen, vandaag nog afhalen, 7 dagen per week. Maandelijks op route bezorgd in een straal van 30 km vanaf Elshout.

usp

Met onze ervaring en gevolgde opleidingen beoordelen we de producten of ze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor je paard.

Bart's favoriete producten

Sample pakketten

Ideaal voor:

  • Als je zelf twijfelt en de producten wilt zien/voelen/ruiken
  • Als je twijfelt of je paard het wel eet
  • Als je de producten door wil meten
  • Geen kleine beetjes voer om te proberen, maar een volle voerschep (ca. 1,5 liter).
  • De balancers bevatten minimaal een dagdosering.
  • De ruwvoeders bevatten minimaal 2 voerscheppen.

Dus altijd voldoende om het goed te proberen!

Kwalituur Kennisavonden

Elke tweede dinsdag van de maand organiseren we onze Kwalituur Kennisavond. Hierbij nodigen we een interessante spreker uit, die ons mee kan nemen in zijn/haar vakgebied om zo bij te dragen aan een mooiere wereld voor ons en onze paarden. De kennisavond wordt geopend door Bart en hij zal een verdieping geven op een bepaald onderwerp vanuit voeding, wat aansluit bij het onderwerp van de gastspreker.

Benieuwd naar onze sprekers en wil je er graag bij zijn? Kijk dan verder op onze pagina over de kennisavonden.

Kennisavond
Kwalituur Paardenvoeding

November – Suzanne Brons

Suzanne Brons, in 2009 afgestudeerd dierenarts aan de universiteit van Gent. Heeft ruime ervaring als paardenarts en heeft zich in 2018 verdiept in de chiropractie.  Deze

Lees verder »
Vorige kennisavonden
Kwalituur Paardenvoeding

Oktober – Deborah Egger

11 oktober hadden we een interessante avond over het lymfestelsel. Deborah Egger, MLD therapeut, heeft verteld over hoe het lymfesysteem werkt en hoe je dit

Lees verder »

Merken

Het assortiment van Kwalituur Paardenvoedig bevat o.a. onderstaande zorgvuldig gekozen merken:

Bezorgservice

Woon je in een straal van 30 km vanaf Elshout en wil je maandelijks een berichtje ontvangen als we weer in de buurt zijn? Doe je bestelling via de website en kies voor de optie: ‘levering op route’. 

Wil je weten wanneer we bij jou in de buurt komen en hoe dit precies in zijn werk gaat? Ga dan naar onze pagina: ‘Routelevering’

Visie

De allerbeste kwaliteit voor je paard met de meest natuurlijke producten, dat is waar Kwalituur Paardenvoeding voor staat. 

Gezondheid komt van binnenuit, dat geldt voor ons als mensen, maar ook zeker voor paarden. Alle facetten van het houden van paarden zijn hierbij belangrijk. Om de beste voeding en supplementen aan je paard aan te kunnen bieden hebben wij een vakkundige selectie gemaakt in merken en producten, waarbij de kwaliteit voorop staat. 

Alle producten uit het assortiment hebben wij zelf uitvoerig getest en weten daardoor ook precies wat het allerbeste is voor jouw paard! Je hoeft bij ons geen zorgen te hebben of je wel kwalitatief goede producten hebt en of deze wel bijdragen aan de gezondheid van je paard.

Informatie
Bart van Heesbeen

Vetzuren deel 2

In de blog van vorige week beloofde ik een vervolg op de blog over vetzuren te schrijven. Deze keer gaan we een andere groep vetzuren

Lees verder »
Informatie
Bart van Heesbeen

Vetzuren

Jullie kennen de reclames vast wel, met Omega 3-6-9! Margarine goed voor hart en vaten met Omega 3. Mooie kreten, maar wat houdt dit nu

Lees verder »
a_Clinic_Avond_204

Advies van Bart

Wat moet ik nu voeren aan mijn paard? Lastige vraag om te beantwoorden zonder meer informatie over je paard te hebben. Om je een goed advies te kunnen geven hebben wij een telefonisch advies als mogelijkheid, maar ook een uitgebreid orthomoleculair advies. Daarnaast bieden we een orthomoleculair adviestraject aan. Het telefonisch advies is goed in te zetten voor de basis van je rantsoen of voor kleine ‘probleempjes’. Het orthomoleculaire advies is aan te raden bij complexere vraagstukken. Bij alle adviezen vul je vooraf een vragenlijst in zodat Bart een duidelijk beeld van de situatie heeft. Na het advies ontvang je deze uitgeschreven per mail, zodat je er mee aan de slag kunt.

Heb je een vraag over een product of twijfel je tussen een paar producten, dan kun je uiteraard altijd vrijblijvend contact opnemen.

Wil je een afspraak maken of heb je vragen over de adviesmogelijkheden? Vul dan onderstaand contactformulier in.

LoveDonnaLoveDonna
19:48 25 Nov 22
Echt heel tevreden over het adviestraject voor mijn paard! Bart heeft heel veel kennis en denkt verder dan de meeste reguliere voedingsadviseurs. Hij denkt gedurende het traject met je mee en past hier en daar het advies aan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen! Écht een aanrader voor iedereen die een paard heeft met gezondheids-/gedragsproblemen of eens kritisch naar het huidige rantsoen wil laten kijken.
Miranda PuppelsMiranda Puppels
20:14 11 Nov 22
Begin dit jaar bij Bart terecht gekomen voor een voedingsadvies voor mijn Haflinger. Hij was te zwaar en z’n vacht was regelmatig onrustig. Door zijn goede advies is mijn Haflinger enorm verbeterd. Hij is goed afgevallen, gespierder geworden en ook mentaal enorm verbeterd. Bart heeft veel kennis en helpt je graag verder!
Anouk BoumanAnouk Bouman
09:05 07 Nov 22
Bart heeft met zijn ervaring en kennis ervoor gezorgd dat mijn paarden goed kunnen presteren door middel van de juiste voeding. Met een paard liep ik tegen complexere problemen aan, door het toepassen van het advies van Bart heb ik dit aanzienlijk kunnen verbeteren. De aanpak van Kwalituur Paardenvoeding is verfrissend, helder en eerlijk en kan ik iedereen aanraden.
js_loader

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.