Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

Als je, je paard alles geeft, Krijg je een paard die alles geeft!

Producten die daadwerkelijk bijdragen aan de gezondheid van je paard.

usp

Producten met een goede gezondheidsmarge voor jouw paard. Jouw paard gezond en lekker in zijn vel door de juiste voeding is ons streven.

usp

Nu bestellen, vandaag nog afhalen, 7 dagen per week. Maandelijks op route bezorgd in een straal van 30 km vanaf Elshout. Of met de pakketdienst geleverd in heel Nederland.

usp

Met onze ervaring en gevolgde opleidingen beoordelen we de producten. En kijken we of ze van toegevoegde waarde zijn voor je paard.

Het kan ook anders

Ik denk dat het voeren van paarden ook anders kan. We zijn gewend geraakt aan de scheppen brok en het verpakte hooi wat massaal gevoerd wordt, maar is dit kijkend naar de gezondheid van je paard wel ideaal?

In mijn ogen zeker niet, na het volgen van opleidingen, cursussen en het doen van vele uren zelfstudie heb ik en hoofd bomvol met kennis. Daardoor ben ik van mening dat het ook anders kan en misschien wel moet. Gezondheid moet weer iets normaals zijn wat verkregen wordt vanuit een gezonde voeding en leefstijl voor mens en dier. Om je hierbij te helpen heb ik een selectie gemaakt van producten, die ik allemaal zelf getest en beoordeeld heb aan de hand van mijn kennis. Zo min mogelijk onhandige grondstoffen en de beste kwaliteit grondstoffen, daar moeten de producten in ons assortiment aan voldoen! 

Je kunt op onze site dus veilig kiezen uit de producten, je weet zeker dat deze van de hoogste kwaliteit zijn. Weet je niet waar te beginnen, dan kan ik je helpen om het optimale rantsoen samen stellen!

DSC09781

Adviezen

Wil je geholpen worden om de gezondheid van je paard te optimaliseren of om betere prestaties te behalen? Kijk dan op onze pagina www.kwalituur.nl voor de mogelijkheden.

Merken

Het assortiment van Kwalituur Paardenvoedig bevat o.a. onderstaande zorgvuldig gekozen merken:

Bart's favoriete producten

Kwalituur Kennisavonden

Elke tweede dinsdag van de maand organiseren we vanuit Kwalituur, onze Kwalituur Kennisavond. Hierbij nodigen we een interessante spreker uit, die ons mee kan nemen in zijn/haar vakgebied om zo bij te dragen aan een mooiere wereld voor ons en onze paarden. 

Benieuwd naar onze sprekers en wil je er graag bij zijn? Kijk dan verder op onze website van Kwalituur.nl

Rika SipmaRika Sipma
13:21 11 Jul 23
snelle service van Bart, veel kennis en neemt echt de tijd, minder geeft vaak meer, erg tevreden!
Esther van KriekenEsther van Krieken
20:06 02 Mar 23
Bart heeft enorm veel kennis, is oprecht geïnteresseerd en heeft voor mijn pony een TOP plan samengesteld. We zijn hem erg dankbaar en het was ook nog eens gezellig! Ruben, de pony, was hoefbevangen. Inmiddels loopt hij een heel stuk beter en is de nodige kilo’s kwijt. Die komt er weer bovenop; alle vertrouwen in!
L. NijlandL. Nijland
12:25 05 Jan 23
Fijn voedingsadvies gekregen van Bart om mijn haflinger iets meer kracht en energie te geven!
YaraYara
20:07 02 Jan 23
Mijn Shetlander ruin was te dik, bleek uiteindelijk helemaal niet tegen brokken te kunnen, was chagrijnig/gefrustreerd en zat ook niet zo goed in vacht. Uiteindelijk via via bij Bart gekomen en wat een verandering bij mijn pony! Hij is afgevallen, zit goed in zijn vel. Is een heel stuk vrolijker geworden en begroet mij geregeld met een hinnik (helemaal wanneer ik met zijn voer aan kom). Ook zijn vacht is duidelijk al verbeterd! Heel erg dankbaar dat Bart op ons pad is gekomen en dat met zijn advies mijn Shetlander weer goed en fijn in zijn vel zit!
Roos van KappelRoos van Kappel
13:06 22 Dec 22
Blij met Bart zijn reactiesnelheid en goede service als ik die nodig heb.
Patrice SmalingPatrice Smaling
19:44 20 Dec 22
Nadat ik al behoorlijk wat verschillende soorten voer had geprobeert, omdat mijn Fjordenmerrie aanleg heeft om makkelijk te zwaar te worden. Maar ook last krijgt van suffigheid. En last van jeuk krijgt, waardoor zij weer gaat schuren. Ze heeft zelfs tegen hoefbevangenheid aangestaan. Dit veroorzaakte bij mij veel onrust, stress kun je wel zeggen. Maar ook hoge dierenartsonkosten. Elke keer weer probeerde ik een ander soort voer. Zowel ruwvoer, balancers, slobber en ga zo maar door. Wel op het gras, niet op gras. Iedereen had goed bedoelde adviezen. Ik was de wanhoop nabij. Totdat een stal genoot van mij Bart van Kwalituur paardenvoeding adiveseerde, uit eigen ervaring. Ik belde hem op, deed mijn verhaal. Bart kwam naar de pensionstal waar mijn Fjord staat. We bespraken de situatie. En keken uitgebreid naar mijn paard. Daarop kreeg ik een advies die Bart had uitgewerkt op papier. Omdat ik al zoveel had geprobeerd en ik toch nog wat wantrouwend was, ben ik voorzichtig aan zijn adviezen gaan opvolgen. En overgestapt op Kwalituur paardenvoeding, maar ook supplementen. Omdat ik graag wat geef na het rijden. En een extraatje geef voor in de wintermaanden. Heeft Bart voor mij wat mooie, gezonde producten samengesteld. Zodat ik toch is een extraatje kan geven, of wat lekkers. Mijn Fjord doet het er ontzettend goed op. Ze is lekker fit. Niet te dik, ze glanst, geen jeuk meer. Ze zit lekker in haar vel. Ze heeft zelfs met haar soortgenoten afgelopen zomermaanden 2 uurtjes op de wei kunnen staan. En ook erg belangrijk, ik heb geen stress meer. Ondertussen hebben wij een hele fijne, leerzame clinic gevolgd van Bart. Lees ik zijn ebooks en adviezen. En hebben we springles van Bart.🤩
LoveDonnaLoveDonna
19:48 25 Nov 22
Echt heel tevreden over het adviestraject voor mijn paard! Bart heeft heel veel kennis en denkt verder dan de meeste reguliere voedingsadviseurs. Hij denkt gedurende het traject met je mee en past hier en daar het advies aan om een zo goed mogelijk resultaat te behalen! Écht een aanrader voor iedereen die een paard heeft met gezondheids-/gedragsproblemen of eens kritisch naar het huidige rantsoen wil laten kijken.
Miranda PuppelsMiranda Puppels
20:14 11 Nov 22
Begin dit jaar bij Bart terecht gekomen voor een voedingsadvies voor mijn Haflinger. Hij was te zwaar en z’n vacht was regelmatig onrustig. Door zijn goede advies is mijn Haflinger enorm verbeterd. Hij is goed afgevallen, gespierder geworden en ook mentaal enorm verbeterd. Bart heeft veel kennis en helpt je graag verder!
Anouk BoumanAnouk Bouman
09:05 07 Nov 22
Bart heeft met zijn ervaring en kennis ervoor gezorgd dat mijn paarden goed kunnen presteren door middel van de juiste voeding. Met een paard liep ik tegen complexere problemen aan, door het toepassen van het advies van Bart heb ik dit aanzienlijk kunnen verbeteren. De aanpak van Kwalituur Paardenvoeding is verfrissend, helder en eerlijk en kan ik iedereen aanraden.
js_loader

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.