Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

14 maart – Roos van Kappel

Op 14 maart is Roos van Kappel te gast. Roos is paranormaal genezer voor mensen en paarden, gespecialiseerd in telepathie. Daarnaast is ze ook heel aards en laat ze jou duidelijk zien wat je paard je wil vertellen. Daar gaat ze deze avond meer over vertellen, zodat jij je paard nog beter kan begrijpen.

Hierbij een stukje over de lezing van Roos:

Als ik mensen aan het helpen ben met hun paard wordt er vaak tegen me gezegd: kon mijn paard maar praten. Ik begrijp die opmerking zo goed. We willen het beste voor ons paard maar hoe weten we nou wat onze paarden nodig hebben? Op het fysieke vlak komen we meestal nog een heel eind. Goede voeding, passend zadel, regelmatig een hoefsmid, een tandarts en een therapeut. Ja, dat lukt nog wel. Maar wat heeft je paard mentaal nodig? Of emotioneel nodig? Waarom heb je steeds dezelfde problemen met je paard en hoe kun je die nou toch oplossen? Aangezien onze paarden nooit gaan leren praten, zit de oplossing in ons vermogen om onze paarden te leren lezen. En dat is veel makkelijker dan je denkt. Paarden zijn namelijk super congruent, die gebruiken altijd dezelfde tekens. Het enige wat jij hoeft te leren is de tekenen van je paard te herkennen en deze goed te interpreteren. Ik kan je daarbij helpen.

Op 14 maart geef ik bij Kwalituur een lezing met de titel: leer je paard lezen. Ik vertel over de verschillende soorten paardenpersoonlijkheden en de primaire behoeftes die passen bij de bepaalde paardenpersoonlijkheid. Gegarandeerd dat de persoonlijkheid van jouw paard besproken wordt en je naar huis gaat met veel handvaten om de relatie met je paard nog veel beter te maken.

Wil je erbij zijn? Bestel dan nu je ticket.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.