December – Jan Feersma Hoekstra

Wat een fantastische avond! Een interessante, interactieve lezing van Jan Feersma Hoekstra over bodemgezondheid. Hoe maak je bokashi? En wat is beter, de mest composteren of fermenteren?

Een leerzame avond met vele inzichten. Kennis in de brede zin van het woord, wat tegenwoordig nogal eens overgeslagen wordt. We weten voortaan zoveel van een klein stukje (specialisatie), dat de overkoepelende kennis en het verbinden van vakgebieden vaak niet gebeurt. Dit is uiteindelijk ook het doel van de Kwalituur Kennisavonden.

Wil je meer informatie over bodemgezondheid? Of wil je weten hoe je zelf je mest kunt fermenteren of er bokashi van kunt maken? Neem contact met ons op.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.