Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

13 december – Jan Feersma Hoekstra

Jan Feersma Hoekstra is directeur van Agriton, een bedrijf met een maatschappelijke missie dat erop gericht is de Nederlandse land- en tuinbouw te verduurzamen.

Deze missie wordt gestalte gedaan door de chemische, fysische en biologische aspecten in de kringloop ‘bodem-plant-dier-mest’ te verbeteren. Deze drie processen werken onafscheidelijk met elkaar samen en vormen de basis voor een weerbare bodem en de daarop groeiende gewassen.

Agriton specialiseert zicht in oplossingen die de bodem in balans brengt waardoor de bodemvruchtbaarheid op natuurlijke wijze verbetert en maakt daarbij veel gebruik van microbiologie (bacteriën, gisten en schimmels).

Kennisoverdracht, research en development staan bij Agriton hoog in het vaandel.

Feersma Hoekstra studeerde lager, middelbaar en hoger agrarisch onderwijs en heeft de unieke gave dat hij wetenschappelijke theorieën en abstracte concepten kan vertalen naar concrete oplossingen waar ondernemers en particulieren in de praktijk mee verder kunnen.

Gedreven door zijn grote passie de kringloop ‘bodem-plant-dier-mest’ beter op elkaar af te is Jan een onderhoudende, maar vooral toegankelijke spreker.

Bart zal deze avond een presentatie houden over ruwvoer, wat is nu goed ruwvoer voor je paard? En wat zijn de voor- en nadelen van bepaalde eigenschappen van je ruwvoer?

Deze avond is niet alleen interessant voor degene die hun eigen hooi winnen, maar ook als je, je eigen moestuin hebt, of zelfs je eigen kruidentuintje. Daarnaast is het ook interessant om meer te weten over de herkomst van je hooi. Hoe is het gewonnen en wat voor invloed dat heeft op het product.

Tickets zijn nu te bestellen, maak tot en met 6 december gebruik van de early bird actie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.