Afhalen op afspraak
7 dagen per week

Bezorging op route
Straal van 30 km vanaf Elshout

11 april – Anne Loosveld

Je mindset maakt het verschil

​11 april is Anne Loosveld de gastspreker op onze kennisavond. Anne is sportpsycholoog in de paardensport. Ze vertelt over zichzelf: Ik was jarenlang de streber, de keiharde werker die van zichzelf niet mocht stoppen tot het uiterste was bereikt. Ik was hard voor mezelf, ik accepteerde geen gezeur, en ik dacht dat dat zo hoorde. Tot ik merkte dat die gedachten me niet meer brachten dan een hoop stress, een gespannen paard en, als ik eerlijk ben, altijd een net-niet resultaat. Ik dacht dat nóg harder oefenen de oplossing was. Maar pas toen ik met mijn mindset aan de slag ging, leerde ik rijden met zelfvertrouwen, plezier en ontspanning.

​Veel ambitieuze ruiters presteren onder hun niveau omdat ze worden tegengehouden door hun onzekerheid en twijfels. Anne Loosveld helpt ruiters omgaan met hun spanning en negatieve gedachten, zodat ze ontspannen en vol plezier en zelfvertrouwen op hun paard zitten – en hun beste rit ooit rijden!
Op deze avond gaan we op een praktische manier aan de slag met belemmerende gedachten. Veel oefeningen en meteen toepasbaar de volgende keer dat je weer in het zadel zit.

Wil je erbij zijn? Bestel hier je ticket

Praktische informatie:
Wanneer: 11 april,
Aanvang: 20 uur, inloop vanaf 19.30 uur
Waar: PSV de Paardenvriend Waalwijk, drunenseweg 23
Inclusief onbeperkt koffie/thee en een leuke goodiebag

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

× Hoe kan ik je helpen?
Inschrijving gelukt!

Je inschrijving voor ons e-book is gelukt! Je ontvangt het e-book elk moment in jouw mailbox.